Wednesday, December 4, 2013

Ryukyu tak penting. Tapi GACKT------NNHHHHH

Bismillah...

Apa khabar semua? Okay arini saya . . . . . /rolls/

SANGAT TAK OKAY !!!! DDDDDX

NNNHHHHHH------- NAK JUMPA GACKT---- KAMUI GACKT ~!

 Semuanya gara-gara terbaca pengumuman ni kat FB ASTRO ARENA dan untuk mendapatkan kepastian , saya pun mencari kebenaran tersebut dengan menaip "Gackt" "MBPJ" di Google.

Takumi-san no kaigai to kankei ari ka na. Marēshia de kaisai sa reru ibento ni shusseki sa reru yōdesu. FC Ryūkyū no un'ei wa u bon no daihyō no kata no kaisha demo arimasushi. @ ASTROARENA gakkun ga MBPJ sutajiamu de ashita jikkō sa remasu. Soko ni o ai shimashou!
Maka tanpa melengahkan masa , saya mencari tiket hotline untuk perlawanan persahabatan Ryukyu dan Harimau Malaya . Kononnya la nak beli . Tapi ayah tak bagi~
Cume ayah ada cakap Team Ryukyu ada 4 orang pemain Malaysia yang berkaliber dan hebat . #Malaysia #boleh



-sobsob-

Apalah guna tinggal di KL tapi tak boleh pergi sini . Takat drive ke PJ tu apa la sangat T____T
Tiket RM20 pun tak kisah la~ huhu . . ..

Oh. Mungkin segelintir je kot tau yang saya memang peminat Gackt. (level: SASAENG)
Kalau korang perasan la kan , gambar background ni sebenarnya gambar Kamui Gakupo .Vocaloid yang menggunakan suara Gackt . (Ni gambar laki eh . Bukan perempuan)
Dan saya dah menjadi sasaeng Gackt ni since Form 2 . FORM 2. 14 tahun .

Semuanya bermula lepas tengok penampilan Gackt dalam Music Station! Japan kat Animax~ nyanyi lagu Returner~Yami no Shuuen.
PERRRRGGGHHH----- Jatuh cinta pandang pertama :P



Tak banyak yang saya tau pasal Gackt sebab saya tak benarkan obses dengan sesuatu perkara :3
Hati cepat mati kalau terlalu mencintai duniawi . So update sikit2 la pasal Gackt ni tapi ntah nape . Dah 6 tahun dan diri ini masih lagi menyukai lelaki tua ni *u*

~:CHICKEN RULEZZZZZZ:~

p/s: Berharap sangat dapat tengok or tegur Gackt malam ni T_____T

No comments:

Post a Comment