Friday, March 16, 2012

Demam + Exam....

Alhamdulillah.....akhirnya, berakhir sudah exam Ekonomi.... (gaya cakap macam dah abis je sumer paper ==')

Hahaha~ mau tak happy! Seminggu struggle untuk paper tu je sampai aku confuse! (Aq ni budak Law ke Business? 0__0;;)

Kemusykilan tapi ni memang preparation untuk sapa yang berminat ambil Business Law so jangan banyak merengek.

Apa yang pasti....dah LAMA tak belajar sampai tegang urat leher belakang ni! Siap boleh demam2 lagi.
Memang super stress la tu.
Dan yang menambahkan stress........aq leka sangat dengan soalan 'konon' susah dan akibatnya soalan senang melayang~~~~~ hilang 15 markah ^w^

(SHAME ON YOU!!!!!)

Well~ paper dah kene rampas so tawakkal je la...



Malam ni kenapa tak study?

Ntah la...rase macam demam je. Banyak benda berlaku dan emosi aq sangat tak stabil...

Haish...

Itulah yang terjadi bila kurang zikrullah dan kurang beribadat.
(Dah tau masih tak nak berubah ==)

Banyak benda yang aq nak ubah dan banyak benda yang aq tak puas hati dengan diri ini.
Masih jauh perjalanan untuk menjadi khalifah Allah yang berjaya.

Hwaiting !!!

No comments:

Post a Comment